Om os

CarBeat Chasing Cars Ferrari 812

Hvem er vi?

Hvem, hvad, hvor og hvorfor?

CarBeat Chasing Cars er proppet med bilelskende mennesker, der lever og ånder for biler. Om det er nye biler, superbiler, klassiske biler, youngtimere eller specialbiler, så banker hjerterne for bilerne. Carbeat er oprindeligt fra 2017, og blev dannet af Philip Jacobi Zahle og to andre gutter, der dog desværre måtte trække sig fra projektet. De er begge deltagende i div. videooptagelser i ny og næ.

De smuttede

CarBeat startede som en side med artikler om biler, historier, tests samt lidt salg af tilbehør i form af RaceBox og Cars N Colours. Ideerne er mange hos CarBeat, og i slutningen af 2021 begyndte tegningerne til en ny CarBeat side, der skulle have bilauktion og salg af spaciealbiler for øje. En side hvor specailbiler kan blive sat gratis til salg. En side der nemt og helt trygt sætter købere og sælgere sammen.

De smuttede

I 2022 fanger CarBeat en bilglad investor, der med det samme fanger ideen om CarBeat og tankerne. Han indvilliger i at investere i projektet. De indledende møder bliver holdt og interessen var der fortsat for at investere i CarBeat fra investorerne. Desværre indvaderer Rusland, Ukraine 24. februar 2022, hvilket ryster store dele af aktiemarkedet. Investorerne må se sig nødsaget til at trække sig fra projektet, hvilket alle er enige om, at det er det der gøres for at se tiden an. Desværre for projektet ‘CarBeat Auction’, blev det skudt til hjørne

Man kan score fra hjørne

CarBeat bliver der ikke rørt i lidt over et år. Men i forsommeren 2023 tager Philip atter fat i CarBeat og vasker støvet af og polerer ideerne af og langsomt begynder CarBeat atter at røre på sig, og nu i en måske endnu skarpere form end der tidligere var lagt op til, og endnu hurtigere. CarBeat Chasing Cars bliver designet helt til ende, både hjemmeside, ide, bilerne og måden det skal køre på.

Autoshow 2023 i Odense

I weekenden 18-20 august 2023 afholder Martin “Pyramiden” sit fantastisk event Autoshow. Det er Danmarks største og mest alsidige bilmesse og show. Her har CarBeat en stand i Hal A, hvor CarBeat Chasing Cars skal præsenteres for første gang for offentlighedden og det er selvom, at siden ikke er 100% opperations klar.
‘Det var en chance vi fik af Martin, og den greb vi, på trods af at vi vidste, at vi ikke kunne være 100% klar, men det var vigtigt at vide CarBeat Chasing Cars, få reaktioner og få nye medlemmer på. Og det gik helt fantastiske godt’ fortæller Philip.

Hvad nu?

Vi arbejder, hverdag indædt på at give dig en fantastisk dansk/europærisk jagtmark, hvor du kan gå på biljagt efter din næste bil. Et sted hvor du kan handle let og i helt trygge omgivelser. Et sted du kan kontakte, hvis du har et specifikt ønske, vi skal gå på jagt efter for dig. En bilaukstionsside der er specialiceret i specialbiler og kører 100% online.

Vi tilbyder dig, der har en bil til salg, et sted hvor du let og helt gratis sætte din bil til salg. Et sted hvor din bil kun står sammen med andre specialbiler og ikke drukner i hverdagsbiler. Et sted hvor du ikke skal aflevere bilen til 3. part. Her kan din bil fortsat holde på sin egen plads i dine egne omgivelser. Du frigiver først bilen når alle aftaler med køber er indfriet.

 

Billing details