Ekstraudstyr & Merch

CarBeat Chasing Cars Porsche GT3 RS Ønskelisten parker dine drømme CarBeat not just another auction

Find ekstraudstyr & merch her

Magnesiumfælge med semi-slicks, sportsundervogn med støddæmperregulering, skudsikre døre, laptimere, vilde spoilere, foliering, tonederuder, farvede seler, spacere, sportsrat og små smarte kølebokse. Udvalget af ekstraudstyr til biler er altid enormt – og lige til at savle over.

Flere og flere af de gadgets der kommer på markedet, er digitale, og dem har vi naturligvis også nogle af til dig. Nu kan du fx. udfordre dine venner på drag tider, omgange på jeres yndlingsbaner og meget andet sjovt, samt nyde vores merch.

Derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for en lækker CarBeat Chasing Cars-udstyrsliste. Og den kommer lige her. Enjoy

PS: Husk at kigge forbi, for vi opdatere løbende vores lager med spændende ting og merch.

Ekstraudstyr & Merch

RaceBox Pro fåes hos CarBeat.dk

RaceBox Pro

Alt i en boks

RaceBox Pro er den mest moderne og præcise måde at måle din bils præstationerne på – faktisk har det aldrig været nemmere at måle fx 0-100, 1/4 mile eller omgangstider på banerne til trackdays.

Funktionen ’Drag Meter’ giver dig næsten ubegrænsede muligheder for at måle din bils præstationer. Uanset om du vil vide, hvor hurtigt den accelererer, hvor stor en afstand den tilbagelægger eller noget derimellem, så kan RaceBox måle det.

Hvis du elsker trackdays, er semi-professionel eller bare helt almindelig nysgerrig på, hvor hurtige dine omgangstider er, så har RaceBox din ryg. Funktionen ’Lap Timer’ giver dig nemlig mulighed for at måle dine omgangstider og forbedre dine køreteknikker – helt uden at du behøver at stoppe og kontrollere dine resultater. Smart ikk’?

Men det stopper ikke her….

CarBeat RaceBox Mini mobil

RaceBox Mini

Lille dims… STORE KRÆFTER

Verdens mest avancerede GPS-timer, Drag Meter og Lap Timer med LEAN.

RaceBox Mini er endnu mere alsidig end sin storebror. RaceBox Mini har nemlig LEAN, der måler hældningen på motorcykler, mountainbikes og både.

Boksen er displayløs og taler direkte med din mobiltelefon, og så leverer den data med hæsblæsende 25Hz.
Det betyder, at RaceBox Mini har en eminent nøjagtighed – faktisk helt ned til 5-10 cm.
Og nåja, så er den lille Mini vandafvisende, derfor behøver du ikke være bange for at tage den med ud i regnen eller montere den på din båd.

Smart, ikk’!?

Billing details