Køber

Er du på biljagt?

På biljagt som køber

Har du stillet skarpt på en bil her på siden, som du bare må eje, så er det ret enkelt. Enten står bilen på bilauktion, og du kan byde på den. Så må du håbe på, at det er lige netop dig, der vinder hammerslaget. Dog er der også nogle biler, der har en “Buy Now” pris. Det vil sige, at der er en fast pris, du kan købe bilen til, og dermed springe ventetiden over til en evt. auktion er slut. På den måde kan du sikre dig, den bil du måske lige har gået og drømt om, så ingen kan byde over dig. En auktion stopper, lige det der er en, der trykker på ‘Buy Now’ knappen.

Når du vinder

Når du vinder et hammerslag på auktion, eller køber til ‘Buy Now’ pris, vil købersalæret blive trukket med det samme efter hammerslag, eller ‘Buy Now’. Beløbet for bilens pris, klarer du derimod selv med sælger. Du modtager sælgers info, og sælger modtager din ved hammerslag. Bilen afhentes af enten dig eller transportør og I klarer overførelse af pengene.

Købersalær

Uanset om du køber bilen på bilauktion eller ‘Buy Now’, så kommer der et købersalær på 8% inkl. moms. Dette fremgår af hver enkelt auktion. Der kan dog maksimalt betales et købersalær på 55.000 kr. dvs. at køber du en Ferrari 812 GTS til 4.200.000 kr. betaler du aldrig mere end de 55.000 kr i salær inkl. moms og IKKE de 8%. Der er et minimums salær på 5.000 kr.

Levering

Ønsker du at få bilen leveret til en ønsket adresse i Danmark eller Sverige, kan vi også være hjælpe med det. Prisen sættes efter, hvor bilen skal afhentes og leveres. Priserne for levering i Danmark ligger mellem 2.200 kr. og 6.000 kr. + moms.

Priserne til og fra Sverige, Tyskland, Belgien og Holland får vi fra gang til gang. Du bedes kontakte os, eller nævne det, når vi kontakter dig, om du vil gøre nytte af denne mulighed.

Handelsbetingelser

Tryk HER for at læse vores handelsbetingelser

CarBeat auktion Auction køber buyer

Start Chasing Your Next Car

Billing details