TOGG ny elbil sedan tyrkiet

TOGG EN TYRKISK EL-BIL

TOGG en Tyrkisk el-bil med en forkortelse vi klart er gladere for, end Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu der er bilproducentens fulde navn… Vi er glade for forkortelser BMW, VW, SAAB m.fl. Nå men efter 60 års drøm om at blive en bilproducerende nation er Tyrkerne på banen igen.

TOGG tyrkisk bil

 

EL PÅ TYRKISK

TOGG har lige præsenteret deres 100% elbil C-SUV og deres Sedan. Bilen er kommet til verden via en længere designkonkurrence og Pininfarina, der har sørget for at dens design kan passe til verden og ikke kun Tyrkiet. Samtidig har mestrene fra Italien stået for 3D generering af designet og uden tvivl en masse know how.

Bilen er up to date, med alles was das auto braucht, pardon my French, men c-SUV ja den ligner lidt en VolvoaudihyundaiVolkawagen. Men den indeholder den seneste teknologi også når det kommer til batteriet. Den er opgivet til 500 km rækkevidde og kan lynlades på 30 min.

TOGG POWER

Når vi kigger på TOGG sedan, så er der klare linjer fra BMW 1 coupe, Audi og andre Europæiske giganter. Sedanen er meget mere Europæisk og vil lettere kunne få lov til at holde i min p-kælder.

Der er to variationer, en med RWD og AWD der yder henholdsvis 200HK med en motor og 400HK med to motorer, og som TOGG skriver, så er AWD rigtig godt til dårligt vejr og bedre til at manøvre i hårdt og fedtet føre…. ok…. no shit..! Fra 0-100 på blot 4.8 sek. altså med AWD og 7.2 sek. med RWD. fine og forventelige præstationer

TOGG tyrkisk ny elbil entriør

LIDT SOM PORSCHE

Der er indbygget skærme også til passageren, lidt lige som Porsche Taycan. Der er kameraer som sidespejle, og de kan KUN være bedre end Audis e-tron, der om nogen skuffer fælt på den feature. Men det er sgu noget underligt noget med de skærme som sidespejle. De viser ikke hvor sidespejls skærmene er placeret, men igen, kan det kun blive bedre end Audis e-tron!

TOGG ny tyrkisk bl pininfarina

Kabiner i de to TOGGs er sgu ret ok. klamt med det trærat, der forbehold en gammel E-klasse. Men ellers er kabinerne er ret fede, lyse og centerboksen foran giver en flyagtig fornemmelse. Bilen er udstyret med en masse tech, bl.a. “Slow Traffic Pilot”, 5G, opdateringer over-the-air, eye-tracking algoritme, holografisk 3-D billede teknologi på skærme og meget andet lir.

De kan bare komme de tyrkere, vi er klar til en test når den lander på vejene i 2022.
Besøg deres hjemmeside: TRYK HER

TOGG ny elbil sedan tyrkiet

 

Please follow and like us: