CarBeat Audi RS4

Tillykke Audi A4

Tillykke Audi A4 med de 25 år

Audi fejrer et stort produktionsjubilæum i mid-size segmentet af premium-biler: For 25 år siden kørte den første Audi A4 ned ad samlebåndet i Ingolstadt. Siden da har Audi produceret mere end 7,5 millioner enheder af modellen. Et kvart århundrede efter fødslen, er efterspørgslen uformindsket for Audi A4, der nu tæller sin femte generation. Med 344.586 enheder solgt i 2018, er A4 den verdens mest populære model af dem med de fire ringe. Omkring hver femte Audi leveret over hele verden i dag er en A4.

Tillykke Audi A4 jubilæum 25 år

Audi 80 var forgængeren

CarBeat Audi 80 B1

Audi A4 satte nye standarder, da den blev sat i produktion i 1994, som efterfølger til Audi 80-serien. Min far og mor havde en gul Audi 80 magen til den på billedet, og siden har jeg selv både haft en A4 Avant TS Pro Sport og en S4 Avant.

Med sin elegance, sport og komfort, imponerede det hurtigt kunder over hele verden. Modellen blev en bestseller i sit første hele produktionsår i 1995, da mere end 272.052 enheder kørte fra produktionslinjen. Og i dag fortsætter modellen med at fremhæve højdepunkter i sin klasse med mange førersystemer. “For et kvart århundrede nu har Audi A4 symboliseret de fire ringe som ingen anden model. Det står for banebrydende teknologi inden for premium-midterområdet, såvel som for innovative produktionsteknologier på højeste niveau, “siger Albert Mayer, Plant Director på Audis kvarter i Ingolstadt. “Audi A4 er især en vigtig søjle i Ingolstadt-anlægget. Vores medarbejderes utrættelige engagement og passion for vores mærke, har været og fortsat vil være drivkraften bag den imponerende succeshistorie på A4. ”

Peter Mosch, formand for gruppearbejdsrådet på AUDI AG: “A4 er et symbol på Audi brandets succes. Vores kolleger har gjort det muligt i løbet af de sidste 25 år med meget engagement og engagement. Dette er en stor præstation, som vi medlemmer af Erhvervsrådet er meget stolte af, og som jeg vil gerne lykønske alle involverede. ”

I kina laver de Audi

Efterspørgsel efter Audi A4 er uformet i hvad der nu er (siden 2015) den femte generation. Kunder fra Kina, Tyskland og USA beslutter oftest på en Audi af A4-serien. I 2018 kom omkring en ud af fem biler leveret af Audi på det tyske marked fra denne serie. Den mest populære Audi-model i Kina er den lange akselafstand A4, som er fremstillet specielt til det kinesiske marked.

Med en samlet produktion til dato på mere end 7,5 millioner enheder er A4 den mest succesfulde Audi-model på alle tidspunkter. Siden lanceringen af ​​den fjerde A4-generation i 2007 har Audis to hovedanlæg i Tyskland – Ingolstadt og Neckarsulm – deltaget i produktionen af ​​A4 via det såkaldte produktionspladesystem. Audi fremstiller modellen også i Asien for de lokale markeder der: i Changchun, Kina og i Aurangabad, Indien.

Please follow and like us: