Peugeot 308 – det nye ansigt

Bonjour Peugeot 308

Den er lige præsenteret i dag, som værende Peugeots nye ansigt. Der er her tale om den nye 308’er der, som den første Peugeot, bærer det nye ret flotte logo og potente logo. WELL DONE Peugeot!
Carbeat Peugeot nyt logo

På toppen af ​​dets succes i det kompakte sedan-segment med mere end 7.000.000 solgte køretøjer gennem generationer, efter at have vundet en lang liste med priser inklusive prisen for Årets bil i 2014 med den nuværende generation er Peugeot tydeligt stolt over at præsentere den helt nye Peugeot 308.

Det intenst forførende design af den nye Peugeot 308, der naturligvis er top-of-the-range, hvis de nu selv sakl sige det, bærer brandets nye våbenskjold som logo.
Den samlede optimering af arkitekturen og designet, forbedrer kabinen, hævder dets dynamik og identitet.

Møde den nye 308’er lige her.

Sælges online

Med hensyn til teknologi tilbyder den nye Peugeot 308 den nyeste generation af køre-hjælpemidler, den nye Peugeot i-Cockpit® og inkluderer i-Connect® Advanced, der er et infotainment-system, der er intuitivt, forbundet og super moderne.

Den nye Peugeot 308 tilbyder genopladelige hybrid- og forbrændingsmotorer, benzin eller diesel.

Afhængigt af salgslandet kan den nye PEUGEOT 308 købes på brandets online salgsside, som giver 100% digitalt køb, handel, finansiering og valg af leveringssted.

Hmm vil det komme til Danmark og hvad vi de danske forhandlere sige til den moderne løsning

 

 

 

 

Please follow and like us: