CareBeat BMW 2 Grand Coupe nyhed rygter

BMW 2 Grand Coupé

HAR EN HARE NU STORE FORBEN?

Ja, os gamle røvere, har jo altid ment, at en rigtig BMW har baghjulstræk. Der er jo en grund til, at en hare er hurtig, den har store muskler i bagbenene. Så er biologitimen slut, og Lepus europaeus er atter løbet fra Mikkel Ræv.

Alle der er til BMW, er nok også mest til RWD, eller på godt gammel dansk – baghjulstræk. Og så tænker du sikkert, ja det ved jeg da godt!

Hør nu her.

BMW har annonceret at de kommer med den nye 2-serie i en Grand Coupe udgave, lige som vi kender det fra 3, 4 og 6-seriens Grand Coupeer. Det er tydeligt at det sporty, og dog stadig meget praktiske design, er noget vi godt kan lide, men men men festen slutter nok der.

For der er ingen tvivl, BMW 2-serien i coupe som vi kender den i dag, er virkelig en fed og sporty bil. Og jeg er da faktisk helt sikker på at en 2-serie Grand Coupe vil gøre sig super godt, men rygterne vil vide at den kun kommer med forhjulstræk – eeeeh kom igen!? 🧐
Det er da virkelig synd. Er det så et tegn på at den ikke kommer som en M240i Grand Coupe? For sådan en med forhjulstræk – nej tak.

Billedet overfor siger ikke meget… men linjerne er der da…

Please follow and like us: