Ny VW Golf 8 her på Carbeat sketch

VW GOLF 8

Velkommen til den 8. generation VW Golf

Den nye Volkswagen best seller havde premiere i 1974 og løb til 1983 og fik solgt 3.99 millioner stk. Well done. Volkswagen Golf MK1 er et ikon der næsten er på lige fod med Boblen. De lavede i øvrigt den vanvittigt fede GTI, der stadig den dag i dag, er meget eftertragtet, og koster op mod 125.000 kr. uden afgift, og med mere end 100.000 km på tælleren. Det må siges at være er en god pris for en gammel “spand”.

VW Golf MK 1 CarBeatd dk

Golf 8. Generation er på vej

VW Golf nummer 8 er lige på trapperne, og den ser endnu engang vildt fed ud. Den gør igen, hvad golfen skal, nemlig at sætte standarden for en ‘hot hatch’.

Den 24. oktober har den verdenspremiere, men allerede nu, har de sendt nogle relativt troværdige tegninger på gaden. Hvis de kan holde stregen, til den endelige version der har premiere start december, så er der nok mange ‘hot hatch’ elskere der bliver glade, og legenden kan leve videre i bedste velgående.

Ny VW Golf 8 her på Carbeat sketch

NYT NYT NYT

Hele 8. generation af Golfen er ny – alt er nyt, og den kommer til at være meget mere end den 8. i rækken, men måske nok den næste milepæl for Volkswagen og deres historie.

Hvad vi synes, spørg du – jo tak vi er meget tilfredse ‘so far’. Vi vil gerne se den live og håber på at den kan holde ‘stregen’. Kan den det, så er vi solgt!

 

Please follow and like us: