ny Fisker Ocean CarBeat side

Den nye Fisker Ocean

Dynamisk, førerorienteret og fuldelektrisk – Den nye Fisker Ocean

Sådan beskriver Fisker selv deres nye Fisker Ocean, der i min verden altid har været et interessant alternativ til BMW, Mercedes, Audi… hmm skal Tesla med i denne ligning – well vi tager dem med bare fordi at de faktisk gør det ret godt, påtrods af ikke at være et bilfirma.

Dynamisk
Førerfokuseret
Fuldstændig elektrisk

ny Fisker Ocean CarBeat side

Når jeg kigger på Fisker Ocean, så er jeg solgt. Den minder mig virkelig om et vellykket kryds mellem en Range Rover og en BMW. Jeg nyder at de tager hjulene HELT ud i begge ender, og i øvrigt har skarpe store hjulkasser med brutale skærmforøgere, diffuser….mmmm og fantastiske lygtedesign både for og bag. Linjen i bilen er agressiv og vil virkelig frem ad. Jep jeg er sgu ret vild med designet, eksteriøret og stregerne.

 

 

ny Fisker Ocean CarBeat elbil Solarsky

Solarsky – kig på taget

På toppen af Fisker Oceansfinder du deres revolutionerende SolarSky-solcelletag i fuld længde. Det betyder at du kan høste solens stråler og generere gratis energi, der understøtter bilens batteridrevne motor. Ja altså når solen er fremme her i det semi grå Danmark. Når Fisker Ocean Extremes SolarSky-soltag, får fuld sol, kan det producere op til 2.400 rene, emissionsfri km om året, og under ideelle betingelser, altså ikke her i landet, kan det komme op over 3.200 km³ – alt sammen drevet af rent solskin – det er sgu da meget fedt, når denu har produceres batteriet.

Mega klodset

Det er nok den mest klodsede powerbank på markedet, men tilgengæld nok også en af de største mobile af slagsen. For bilen batteri gå begge veje, du kan selvfølgelig bruge det til at drive din bil, men du kan også, ved strømsvig “oplade” dit hus…. Jaaa det er ikke så dumt. Læs mere her

 

 

California – Hot or Not?

Jeg ved ikke helt om Fisker vil stjæle VW Rugbrødets titel som Surfers Choice, men de henvender sig i den grad til surfere og de unge og smukke i deres udtryk, tekst, billeder og funktionalitet. Du kan åbne bagruden, altså køre vinduet ned, på DEN måde får du plads til dine surfboards. De beskriver det bl.a. med at man så  Streamer Frisk luft. … OKAY…!?

Fisker beskriver det selv sådan her:
Tryk på en knap, og otte glasruder åbner samtidigt for at omdanne bilen til en alsidig SUV til en åben bil til cruising langs kysten. Med vores eksklusive California Mode kan du nedrulle de forreste sideruder, begge bagsæderuder, begge Doggie Power-ruder og ruden i bagklappen og samtidig åbne SolarSky-soltaget eller OpenSky-soltaget. Du kan endda læsse et surfbræt gennem den åbne bagrude’
.

fisker ocean pige surfboard elbil CarBeat

Bom, dejlig billedligt beskrevet og får noget Freelanderen kunne allerede tilbage 1998 til at lyde genialt og banebrydende. Jeg elsker bare hvordan bilfirmaerne tryllebinder os med deres beskrivelser, det er SÅ fedt. Nå men du kan altså få plads til dine surfboards, hvis du lige åbner ‘bagklappen’.

Fisker Ocean Doggie Power-ruder Carbeat

Hov hov de skriver jo faktisk noget andet sejt ‘ begge Doggie Power-ruder’?! Det er da det mest ameriaknske ord for en super smart feature, at kunne køre sideruden og baggaerummet ned også, for det er her, vores firbendede venner oftest står.

De indikerede priser:

Fisker Ocean Extreem:  606.912 kr.
Fisker Ocean Ultra:         449.281 kr.
Fisker Ocean Sport:        329.280 kr.
Fisker Ocean One:           606.912 kr.

JA hvis du ikke mener at Extreem er nok til dig, så køb en One, den har A L T!

Vær blandt de første til at opleve den. Den eksklusive lanceringsudgave af Fisker Ocean One bliver den første bil, som Fisker Inc. nogensinde har lanceret. Den bliver begrænset til de første 5.000 producerede enheder, og denne kompromisløse luksusudgave er proppet med alle tilgængelige førsteklasses faciliteter, som bl.a. omfatter Slipstream 22” F3-hjul fremstillet af aluminium og smukke indsatser af genanvendt kulfiber, MaliBlu-interiør og en digital signatur.

Fisker Ocean Extreem hos CarBeat

Som du måske let kan læse, så er jeg egentlig ret solgt når det kommer til Fisker Ocean. Den ser godt ud, den lyder som om den kan noget og så er spørgsmålet bare om det hele giver mening, når vi først hopper ombord.

Specs… jaaa, du troede måske, at jeg havde glemt det, men der kommer lige lidt her på Ocean Extreem:

Rækkevidde: 630 km med Hyper Range batteri
Drivline: 4-hjulstræk med to motorer hvor den bagerste kan kobles fra
Køretilstande: Earth, Fun og Hyper
Power: 550 peak power
0-100 km/t: 3,9 sek.

Mød Bilen på deres egen siden: TRYK HER

Vi ses derude… kør forsigtigt.

 

 

Please follow and like us: