CarBeat TV

På YouTube vil du finde alle de videoer, vi producerer og lægger op. Her kommer du til at kunne finde og se biltests, bilnyheder, bilgennemgange, samt møde div. kendiser og deres biler.
Du kommer til at møde samlere, der viser og forklarer om deres passion for biler, og de gale samlere med et hav af biler.
Her kommer dine drømme måske til virkelighed. Her kan du måske se din drømmebil på tæt hold.

Skulle du få lyst til at få testet din egen bil, eller fortælle om dine drømme biler i garagen, så lad os tales ved.

Herunder kan du se et udvalg af vores videoer, men kører du en tur over på Youtube, så er der flere fede videoer. Vi glæder os til at underholde dig, der har en passion for biler.

Følg os på YouTube

Vi besøgte Autonorden da Nissan lancerede deres Qashqai GEN3.
Se bilen og hør, hvad Steffen fortæller om bilen, dens udvikling, design og deres tanker bag den europæriske japaner SUV.

 

Aston Martin DB5 Goldfinger

Aston Martin Goldfinger DB5 continuation er på vej. Aston Martin har startet produktionen af sin legendariske ‘Goldfinger DB5 continuation’, da udviklingen af serien fortsætter.
LÆS HELE ARTIKLEN HER

 

DU VED DU BARE SKAL HOLDE DIG FOR ØRENE

Aston Martin – navnet klinger godt, alt fra 007 til øredøvende V12 bulder. Nu er den næste fantastiske Aston Martin klar til produktion. Der vil kun blive produceret 155 stk. af denne vanvittige luksusbil. Bilen har det hele, 610 hk der smides i asfalten af baghjulene, der flår Pirelli P-Zero dækkene rundt med 950Nm skal den nok få kloden til at dreje den anden vej. Aerodynamikken er forbedret med hele 8% i forhold til benzinudgaven…. LÆS HELE ARTIKLEN HER

Har du ideer til biltests, bilnørder eller kender du en der selv går og bygger på noget, så skriv til os.
Du finder vores kontaktformular ved at trykke lige HER