BMW M5 CS

4,4-liters V8-motor med 467 kW / 635 hk gør BMW M5 CS til den mest kraftfulde bil i BMW M’s historie. Standardfunktionerne inkluderer otte-trins M Steptronic transmission med Drivelogic og M xDrive firehjulsdrevssystem , som også tilbyder en 2WD-tilstand til ren baghjulstræk.

Velkommen til the king of BMW M serien


 

BMW slutter ringen af M CS modeller, med toppe af dem alle

 

BMW M5 CS CarBeat studio

Med 100 % fokus letvægtsdesign kommer BMW M5 CS med en vægtbesparelse på ca. 70 kg i forhold til BMW M5 Competition

BMW M5 CS spurter fra 0-100 km/t på kun 3,0 sekunder og fra 0-200 km / t på 10,3 sekunder. Tophastighed er en elektronisk styret 305 km / t (189 mph).

Den ekstraordinære køreoplevelse ombord på BMW M5 CS kan nydes af fire personer – føreren og passageren i M Carbon-sæder og to andre passagerer i de enkelte bagsæder. De sorte merino læderbetræk (finkornet til forsæderne) har også iøjnefaldende kontrasterende paneler og dekorative sømme i Mugello Red. De integrerede nakkestøtter – med oplyste M5-logoer til forsæderne – viser en oversigt over det legendariske Nürburgring-kredsløb.

BMW M5 cs seat logo the ring Carbeat BMW M5 CS kabine bagfra CarBeat

Midtmarkeringsperforeringen med rød baggrund på M Alcantara-rattet er et klassisk racerbil-touch; gearskifterne er lavet af kulfiber, og rategerne har sort forkromning.

Et fast letvægtsdæksel på midterkonsollen erstatter det sædvanlige armlæn med dæksel. Dens sorte merinolæder er suppleret med røde dobbeltsømme. Den røde farve bruges igen til “CS” -afskærmningen på instrumentpanelet og mellem sæder i sæde-stil bagpå.

BMW-nyregitterkanten på BMW M5 CS, “M5 CS” -mærkerne på nyrerne, M-gællerne på de forreste vinger og bagklappen er designet i farvetonen Gold Bronze, ligesom 20-tommer M hjul i Y-eger design (foran: 9,5 J x 20, bag: 10,5 J x 20). Dørkarmen efterbehandler kommer med oplyste “M5 CS” badges.

De L-formede lygter på BMWs Laser-forlygterne lyser gule i stedet for hvide, når nærlys, fjernlys eller velkomst lyset er tændt, hvilket bringer tankerne hen på GT-racerbiler.

BMw M5 CS CarBeat side hjul logo

Motorhjelmen, frontdeleren, udvendige spejlkapper, bagspoiler, bagdiffusor, M Power-motorrumafdækning og indsugningsdæmper er lavet af kulfiberforstærket plast (CFRP). Nogle elementer har udsat kulfiber.

Standardspecifikationen for M5 CS inkluderer dets sportsudstødningssystem i rustfrit stål med fire udsmykkede udstødningsrør og M Carbon-keramiske bremser, hvis kalibre er malet i rødt som standard eller guld som ekstraudstyr.

Fås sammen med Brands Hatch Grey metallic malingskærm er den eksklusive BMW Individual mat maling finish Frozen Brands Hatch Grey metallic og Frozen Deep Green metallic.

Markedslanceringen af ​​den nye BMW M5 CS vil komme i gang i foråret 2021; i Tyskland vil det være prissat til 180.400 euro.

 

BMW M5 CS galleri

Please follow and like us: