BMW i4 CarBeat video billeder historie front

BMW i4 video

Video af BMW i4

Nu skal det hele jo ikke gå op i BMW, men der sker bare meget hos den tyske bilgigant. Og jeg må sige at jeg synes BMW, Audi og Porsche har lagt sig i selen for fede og interessante el-biler, hvorimod Mercedes er som en vuggevise fra 80’erne, sød, fin, klassisk og lidt kedelig.

I dag blev i4 så præsenteret, samtidig med BMW præsenterede sit regnskab og planer for fremtiden på deres årskonference. Se video af BMW i4 længere nede.

BMW i4 er en fuldelektrisk 4-dørs Gran Coupé, og vil komme ud på markedet i løbet af 2021, samtidig med en BMW M Performance-model. Dens raffinerede balance mellem BMWs typiske sportslighed, komfort og bæredygtige ydeevne er unik i sit segment.

BMW i4 CarBeat video billeder historie front

Perfekt melem Varde og Herning

BMW i4-modellerne fås i forskellige versioner, der dækker rækkevidde på op til 590 km (WLTP) og op til 300 miles * (EPA).
Med en effekt på op til 390kW / 530HP kan BMW i4 accelerere fra 0-100 km/t på cirka 4 sekunder. Tja. Det er jo ikke, hvad vi er vanttil fra bl.a. Porsche eller Tesla, men det er fint til en landevejsoverhaling mellem Varde og Herning.

BMW i4 har vi før haft på tapetet, som den konceptbil den var (se mere her), men nu er piben ved at spille den helt rigtige lyd… for ja som alle andre el-iler så er den en elektrisk piben de alle kommer med.
Jeg har fra den første koncektvideo været stor fan af i4, og det er jeg fortsat. Det kunne klart være en værdig aftager af min nuværende bil. Men jeg skal nok lige ud at samle et par flasker først.

Please follow and like us: