bmw concept i4 front CarBeat

BMW Concept i4 – FØJ

BMW Concept i4 er ingen undtagelse.

Alle hader nye BMW’er, og Concept i4 er ingen undtagelse. Hvad er det med os og nye BMW’er, ja for jeg kan vist heller ikke undsige mig, at jeg har haft det på samme måde.

Hver gang der kommer en ny BMW så er der ballade. Ja sorry, men jeg er tæt på at tro, det er jer alle der hopper ind i ‘brokkeborgen’.

Lad os starte med de nye nyrer: fy for pokker 1/10 synes de er fede, eller noget.
Jeg var egentlig ret vild med dem i starten, men nu ser jeg så de nye nyrer IRL på gaden, og det er ikke alle modellerne der kan bære det.

Nogle af dem minder mig egentlig mest om et ‘lip job’ der er gået galt.
Ok den er måske lige grov nok overfor BMW, for jeg synes faktisk at den nye BMW 1 serie, er ret fed, særligt i M-styling. Men grillen, nej det er en ommer på 1-serien.

BMW 1series nye nyrer 2020BMW 1 Series 118i 2020 grill

BMW bilernes ‘nyrer’

BMWs køler har næsten altid, været et lige så stort et kendetegn som deres blå og hvide propel logo er det i dag.
Logoet har taget nogle designændringer, naturligvis, og der er lige kommet et nyt, som BMW lancerede i halen på lanceringen af Concept i4, men det er en anden snak.

Nyrerne, som BMWs køler bliver kaldt, får på puklen, som beskrevet herover.

Men kigger du på en nye X7, der også har fået tæsk for at være grim, for stor, en ‘Russer-SUV’ mv, her passer nyrerne ret godt. Det samme gør sig gældende på den nye 7-serie, der i øvrigt er møg fed, hvis du havde lyst til at bede om min mening. Men der er altid en tornado af meninger, når BMW kommer med noget nyt – og det er hver gang.

BMW X7 2020 BMW 7 serie

BMW er konservativ, genial og FØJ hvor er den fed

Men der er det geniale ved BMW. Kan du lide BMW, og ikke er helt forelsket i et andet bilmærke, og derfor SLET ikke kan se til siderne efter andre mærker, så kommer vi alle til at elske en eller flere af de nye modeller. Der skal lige gå lidt tid – det er nærmest en naturlov. Se bare på E60, F11, E90 M3, forhjulstræk, turbo og jeg kunne blive ved. Sådan kommer det helt sikkert også til at gå med den nye BMW Concept i4. For FØJ hvor er den nye BMW i4 fed. Den har de fantastiske referencer til datidens bad as coupe 3.0 CSL og E21, som er den første 3-serie. Referencen går på nyrerne, og den nye  Concept i4 gør det super godt, synes jeg.

BMW 3.0 CSL 1971 klassiskbilBMW E21 3-serie klassiskebiler

Kærligheds koncept

Jeg er dybt dybt forelsket i den nye i4, der på alle måder bliver noget helt andet end den to forgængere i3 og i8. Concept i4 bliver lavet på BMWs normale fabriksgange, ved siden af 3,4,5,6,7 og 8-serierne, for denne model kommer til at blive en kæmpe del, af fremtidens normale hverdag hos BMW.

Concept i4 skal tegne en ny æra for BMW, det lægger de op til med denne model. Jamen det er jo bare en konceptbil!? Ja det er det, men BMW melder, at bilen er mere end 85% klar som de har vist den her, og den skulle ramme ret godt plet med langt det meste.

Når jeg kigger på bil udviklingen fra jeg blev født… det er ikke såååååå mange år siden, og til i dag, må jeg bare sige at de seneste 15-20 år er eksploderet af nyt. Et billede af noget HELT andet end vi havde set de foregående 20 år.

Springet fra 70’erne til 90’erne, er slet ikke særligt stort. men fra slut 90’erne til d.d. der er satme sket meget, og fremtidens biler, ja de har stadig hjul men så stopper det også der. ALTSÅ så som interiør, tag, front med sensorer, cockpit, skærme, kameraer, selvkørende, el, accelerationer, dæk/hjul og tusindvis af andet, er proppet ind i bilerne i dag. Og her mener jeg ikke kun luksusmonstre til over en million – prøv at tjek den nye Peugeot 208 og 508 ud – puuuha de er godt nok fine.

NÅ tilbage til Concept i4 – det er min fremtidige drømme bil. Nyd billederne her og se filmen nederst på siden… AUUCH!!!!

BMW Concept i4 EV Carbeat

Her er videoen så…

Old school vs. new school nyd den.

 

Se flere videoer fra Carbeat TRYK HER

Please follow and like us: