BMW Concept 4 bag

BMW Concept 4

LEGENDERNE LEVER i BMW CONCEPT 4

BMWs DNA lever i den grad, i deres seneste BMW Concept 4, der har premiere på det 68. IAA bilshow i Frankfurt.

Flyt dig

Forenden af BMW Concept 4, ligger meget tæt på vejen, og de bemærkelsesværdige luftindtag er meget karakteristiske og sender referencer tilbage til den gamle legendariske 3-serie og CSI 3.0. Ser du denne front i dit bakspejl, så er det om at komme væk.

BMW Concept 4 siden

Det bliver ikke bedre

Da jeg så BMW 2 og 4 serierne første gang, blev jeg helt forelsket i det aggressive og fantastiske design BMW havde fået lavet, og når de så give dem videre til deres M-afdeling kan det næsten ikke blive federe. MEN jeg er godt nok overrasket over dette design på BMW Concept 4, hold K^ft det er fedt. Jeg er vild med fronten, de skarpe sidespejle, og bagenden med de barberbladsskarpe linjer.

BMW Concept 4 bagBMW Concept 4 carbeat

Kromlisterne

Når det kommer til kromlister, har jeg været træt af dem længe, og synes egentlig det har tilhørt den ‘gamle direktionsgang’. På min gamle F11’er var det vigtigt at det blev en shadow-line og det samme på min E90’er. Selv om kromlisterne går lækkert ind i sidespejlet, så synes jeg stadig det giver en for gammel eller for “koreansk” feeling over den. (Ja sorry Korea I laver super fine biler, men stadig).

Jeg glæder mig til at se denne bil på gaderne. Igen – WELL DONE BMW.

Please follow and like us: