Ny BMW 8 Touring CarBeat

NY BMW 8 TOURING

BMW 8 Lang, bred og lav

Touring, stationcar, avant, shooting break, herregårdsvogn eller hvad de nu alle sammen kalder deres relativt klodsede, og til tider praktiske biler. Der er mange, der synes at en stationcar er noget juks, og en familiecontainer. Men ta’ det nu roligt, den ultimative stationcar er kommet – BMW 8.

Sådan skal det gøres

Sådan her skal en BMW touring se ud. Endelig er den her BMW 8 serie som touring. Lange vandrette skarpe linjer, på en lav og bred karos, båret af nogle store hjul.

Whats not to like?

Ja det skulle da lige være, at den denne ny BMW 8 serie Touring kun er på tegnebrættet, og det er faktisk slet ikke BMWs tegnebræt, men X-Tomi Designs. De har været i gang med en god portion Photoshop, og det er der kommet denne helt fantastisk fede BMW 8 Touring ud af. Den er SÅ fed, men slet ikke en realitet – desværre.

X-Tomi Design re-desing

X-Tomi Design er kendt for, at lave re-designs af eksisterende biler. Nogle af dem er mere eller mindre heldige. På den gode side er der bl.a. denne BMW 8, og BMW Z4 coupé som ses ovenover. Men på den mere eller mindre uheldige side har de lavet bilerne herunder.

Hvad Synes du, go eller no go?

PS: Vidste du, at en ‘Shooting Break’ faktisk var den hestevogn, der var fyldt med våben, når folk, i 1890erne, skulle på jagt. De fyldte denne vogn, så de ikke skulle bære på alle disse våben og ammunition. Senere har, bl.a. Mercedes, taget navnet op til en af deres stationcars, og kaldt den for ‘Shooting Break’, men det er en helt anden historie, som vi måske skal teste en dag.

Please follow and like us: