BMW 1 nu med M Performance

DEN NYE BMW 1 SOM ’OND

Dårligt er den nye BMW 1-serie landet, og den får tæsk for dens udseende. Det er noget BMW ofte må lægge øre til når de lancerer en ny version af en model. Det samme skete, da de lancerede deres nye 7-serie og 5-serie. Jeg er faktisk selv en af dem der brokker mig, når de nye modeller lander. Men efter 6-8 måneder, så er jeg vilde med dem igen, og sådan er der virkelig mange der har det med BMW.

Nå, men nu var det jo i denne omgang 1 serien, den er landet og den får sine verbale tæsk på de sociale medier, når det kommer til dens nye linjer. Lige her er jeg faktisk i den anden grøft, for jeg er vild med den lille ny! Personligt synes jeg virkelig BMW formår, og altid har gjort det, at få fantastiske køreegenskaber og funktionalitet forenet med luksus og æstetik ud af deres biler.

BMW 1 M PERFORMANCE KIT

Allerede nu er BMW klar med et komplet M performance kit til bilen inde som ude. Der er tale om alt fra højglans sort aerodynamik-pakke, rat, abientlys, måtter og dør lys til diffusere, røde bremsekalibre og eksteriør trim, og jeg er vild med det. Nok er BMW 1 en lille bil, men den er fed, sej og sporty at se på. Smider du de 18” store bremsekalibre på, en tagspoiler, ny front og diffusere i Frozen black carbon og Frozen Black covers på dine sidespejle, så har du en helt anden bil.

IKKE BARE FOR SYNSSKYLD

Hele aerodynamikdelen er gennemarbejdet i vindtunnel, for at rent faktisk have bedst mulig positiv effekt og ikke blot for synsskyld. De røde bremsekalibre har foran 4 stempler og har et stramt greb om de store ventilerede letvægts skiver. Fælgene er Y-spoke 554M og kan fåes i enten 18” eller 19” og har et aggressivt look med sorte stafferinger.

HAR DU PRØVET?

Mange kommenterer på at BMW ser lækre ud ude fra, men er død syge at se på inde i. Men her er jeg ret sikker på, at har du først oplevet en BMW indefra i en måneds tid, så ser du at alt er der. Alle dimser og dutter er tilstede, det ligner bare ikke en Koreanskbil fra 90’erne, der har været gennem ’Habibis Tuning & Styling’(no offence). Hos BMW er der styr på tingene, og ikke så meget glimmer der forstyrrer. Alle knapper har den rette lyd og følelse mmmmm lækkert.

Du ved hvad jeg mener hvis du har haft eks. en VW eller Audi og efter er rykket over i BMW.  Husk det er jo ikke alt der glimter der er af guld.
Jeg har ikke noget i mod Audi eller VW, men deres knaplyde og feel, er bare ikke lige så elegante som BMWs. Detaljer detaljer.

Jeg er virkelig vild med bilen, og med dens nye M Performance kit,er jeg helt solgt, sådan en skal min kone da ha’…. bare ikke i hvid…. eller….

Foto: BMW
Tekst: CarBeat

Please follow and like us: