Hyundai Grandeur

80’er bilerne kommer

PAS PÅ DE SKARPE KANTER

80’er bilerne kommer og de har fart på og skarpe kanter. Du husker helt sikker en VW Golf GTI, en Citroën AX Sport eller legenderne Lamborghini Countache og BMW E30.
Alle super fede biler, alle med 80’ernes typiske ‘boxy’ design og alle stiger i pris da interessen for 80’er og 90’er biler er eksploderet, også her hjemme.

Har du en favorit?


.   

.

90’erne var mere end Aqua og Take That

Også 90’er bilerne tordner frem, og her er der også en masse fantastisk at tage fat på. Tag nu bare den glemte legende Mercedes AMG C 36…. The original AMG the first one…Det var her hele Mercedes og AMG’s eventyr for alvor startede. Den er virkelig et ikon og bærer tiden fra 1995 rigtigt godt.

Mercedes AMG C 36 CarBeat silverMercedes AMG C 36 CarBeat silver Mercedes AMG C 36 CarBeat silver back Mercedes AMG C 36 CarBeat silver front

 

UDE I DEN STORE VERDEN

De store bilfirmaer er med på bølgen og flere af dem producerer retrobiler i 80’er design, som du jo helt sikker har set Lamborghini og deres re-make, eller som det hedder i dag “Newtro”, der er en forkortelse af newness + retro, som vi også skrev kort om her på siden (LÆS MERE HER).

Nu har Hyundai meldt sig på banen med en “newtro” udgave af deres fantastiske Grandeur. Denne bil kørte ud af fabrikken i 1986 og var en luksusliner fra Hyundai.
Men den nye her er naturligvis en elektrisk udgave der er pakket med de vildeste LED gear, virtuelt dashboard og meget andet lækkert.

Hvad synes du?

Hyundai Grandeur front carbeatHyundai Grandeur designers carbeat

Hyundai Grandeur carbeat dashHyundai Grandeur screen

Hyundai Grandeur tail light led carbeat

Please follow and like us: